Vrtić Magija na DVE lokacije

PU Magija je privatna predškolska ustanova, akreditovana od strane Ministarstva prosvete.

 

Nalazimo se na dve idealne lokacije.

Prvi Vrtić je u srcu Žarkova (u blizini osnovne škole, pijace i autobuskih stajališta) u divnoj kući sa preko 200 kvadratnih metara sa sopstvenim dvorištem.

Drugi Vrtić je na Ceraku (u blizini osnovne škole, državnog vrtića i autobuskih stajališta) u divnoj kući sa preko 400 kvadratnih metara sa sopstvenim dvorištem.

NASTALI SMO SA ŽELJOM DA DECI PRUŽIMO MAGIČNO DETINJSTVO A RODITELJIMA USTANOVU NA KOJU ĆE BITI PONOSNI!

Imamo obavezu da se Vaši mališani osećaju srećno, sigurno,voljeno i zadovoljno, dok nam je cilj da kroz igru učimo, istražujemo, zapažamo, saznajemo, rastemo, stvaramo, stičemo nova iskustva i razvijamo se. Prostor u kome deca borave je svetao i prijatan, prilagođen potrebama dece, savremeno i bezbedno opremljen. Naš prostor je ispunjen smehom, vlada prijatna i topla atmosfera, zato dođite da uživamo zajedno u odrastanju!

Naš rad usmeren je ka sveukupnom razvoju Vašeg deteta od najranijeg detinjstva. To uspevamo uz pomoć našeg savremenog programa predškolskog obrazovanja, koji kreira, prati i sprovodi naš kvalifikovani stručni kadar, zajedno sa saradnicima (logopedom, pedagogom, profesorima fizičke kulture i mnogim drugima), pritom izuzetno vodeći računa da potrebe svakog deteta budu ispunjene.

STRUČNI KADAR

U PU Magija sa decom radi tim visokoobrazovanih, mladih, iskusnih i motivisanih vaspitača, medicinskih sestara i stručnih saradnika.

Svaki član tima je pažljivo biran na osnovu svojih psiho-fizičkih, kvalifikacionih i iskustvenih sposobnosti. Seminarima ali i individualnim usavršavanjem, vaspitači prate trendove i novine u pogledu predškolskog obrazovanja. Kadrovsku strukturu dopunjuju profesor fizičke kulture, profesor engleskog jezika, stručni saradnici (logoped,pedagog i medicinski doktor).

Deca su u toku godine pod redovnim lekarskim nadzorom našeg pedijatra.U svakodnevnom radu sa decom, vaspitači su maksimalno predani individualnom, vaspitnom i obrazovnom razvoju svakog deteta. Mi smo vrtić jednakih prava i šansi za svu decu, bez obzira na to koji jezik govore, njihovu boju kože ili psiho-fizičke osobine.

Razvoj i napredovanje svakog deteta se konstantno prati, beleži i roditelji se blagovremeno obaveštavaju.